Vállalati szemészeti szűrőprogram

Szemészeti szűrés és optikai szolgáltatás

A vállalati szemészeti szűrővizsgálat célja, hogy támogassa a munkáltató azon törekvését, hogy dolgozóit a lehető leghatékonyabbá tegye és egyben a juttatásinak körét bővítse.Magyarországon miniszteri rendeletek szabályozzák a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeit, melyekben az egyik legfontosabb kitétel a rendszeresen elvégezendő szemészeti szűrővizsgálat (50/1999 EÜM-i rendelet, 3/2002 ESZCSM-i rendelet).
Cégünk erre nyújt megoldást Önnek az iparág legmodernebb technikai eszközeivel, legújabb keret és lencse kollekciójával, kizárólag magasan képzett szakemberek segítségével.

A szemészeti tünetegyüttesről

A monitor koncentrált nézése közben sokkal kevesebbet pislogunk, mint máskor. Ennek következtében a szem érzékennyé válik és a következő panaszok lépnek fel: homályos látás, könnyezés, fáradtság, fókuszálási nehézség. Mindez a korrekció hiányával párosítva jelentősen befolyásolja a munkavégzés hatékonyságát. A másik felmerülő problémát az ipari területet ellátó szakemberek éleslátását és védelmét komplexen megoldó védőszemüvegek hiánya jelenti.
Cégünk ezekre nyújt megoldást exkluzív szolgáltatásaival.

Megoldás

Professzionális helyszíni szemészeti szűrővizsgálat, melyet beépíthet – egészségpénztár –, a munkavállalói juttatásai közé.

Szűrőprogram menete

  • információs anyagok, előjegyzési naptár eljuttatása a HR-osztálynak,
  • kapcsolattartónak;szűrési időpontok egyeztetése;
  • a dolgozók feliratkozása pontos időpontokra (előjegyzés);
  • szemvizsgálat, szemüvegrendelés, szemészeti tanácsadás;
  • rövid határidőn belül kész szemüvegek, kontaktlencsék és védőszemüvegek kiszállítása, fejre adaptálása, számlázás előre egyeztetett adatokkal;
  • teljesítés;
  • esetlegesen felmerülő probléma kezelése, tanácsadás.
  • továbbá lehetőséget teremtünk üzletfeleink fogadására exkluzív szalonjainkban is, amennyiben erre igény merülne fel.

 

Bővebb információ és a szűrőprogramra való jelentkezés

info@opticworld.hu

info@opticworldexclusive.hu

nemethanita@opticworld.hu
toth.edina@owe.hu