Optic World blog

Miről szól az Optic World blog?

“Lehet a szemdsc_0410üveg lencsémre új réteget rakatni? A mostani olyan karcos…”
“Nekem olyan ‘agresszív’ vagy milyen lencsét ajánlottak, de nem tudom, hogy mi az – tudsz segíteni?”
“Vettem a drogériában egy olvasó szemüveget, sokkal jobban látok vele, és nagyon jó áron volt! Miért mennék el egy optikában magasabb áron vásárolni szemüveget?”

Ha benned is felmerülnek hasonló kérdések, látogasd meg közérthető nyelven írt, optikai szakértő blogunkat, ahol bátran, őszintén kérdezhetsz, és könnyedén sok hasznos hasznos választ találsz.

http://opticworld.blog.hu/

Egy kis ízelítő cikkeinkből:

A szem jelzései

Vitaminokkal a szemünk egészségéért

Milyen szemüveg illik az arcformámhoz?

A közelmúltban elkezdtem foglalkozni a testbeszéddel is, hogy segítsem mindennapjaimban jobban megérteni az embereket. Meglepődve olvastam arról, hogy mi mindenre tudunk következtetni a szem jelzéseiből.
Megosztom veletek a számomra legérdekesebb frissen szerzett tudásomat.A szemkontaktus szabályozza a beszélgetést, tükrözi a rangsort („Lenéz engem”), fölkelti a hazugság gyanúját („Mondd a szemembe!”)…

 

A legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos vitaminoknak és nyomelemeknek fontos szerepük van számos betegség megelőzésében, és hogy étrendünk vitamintartalmának döntő kihatása van egészségünkre. Azt viszont kevesen tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink ugyanúgy befolyásolják szemünk egészségét, látásunk élességét, mint például ellenálló képességünket vagy erőnlétünket.

 

A megfelelő keret kiválasztása sokszor fejtörést okozhat, akár gyakorlott szemüvegvásárló az ember, akár az első szemüveg megvásárlására készül. Könnyen lehet, hogy megfelelő felkészülés nélkül órákat is eltölthetünk az üzletben, mire végig próbálgatjuk a kereteket, hogy végül rátaláljunk a számunkra tökéletes darabra.

Egy pár jó tanács, ha időt és energiát szeretnél spórolni, illetve nem utolsó szempont, hogy jól is érezd magad az új szemüvegedben.

Ha szeretnéd tovább olvasni a cikket, kattints ide!Ha szeretnéd tovább olvasni a cikket, kattints ide!Ha szeretnéd tovább olvasni a cikket, kattints ide!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.