Hoya szemüveglencsék


Kiváló minőségű termékek a teljes körű látásjavításért.
mmimage

A HOYA világszerte ismert csúcsminőségű termékeiről és magas színvonalú szolgáltatásairól, amelyeknek köszönhetően rövid idő alatt vált teljes körű kiszolgálást biztosító nagykereskedelmi partnerré számos optikai üzlet számára.

A HOYA a legújabb, legmodernebb lencsetervezési eljárásokat ötvözi a legvékonyabb és legtartósabb alapanyagokkal. Az így elért vizuális komfort még tovább növelhető világhírű tükröződéscsökkentő rétegeink és egyéb felületkezelési eljárásaink alkalmazásával.

A Hoya minden igényt kielégítő, széles termékkínálatának, kiváló minőségű rétegeinek és magas színvonalú szolgáltatásainak köszönheti hírnevét.

Fontos számunkra a folyamatos fejlesztés, mind az alapanyagok, mind az azokból készülő lencsetípusok terén, szem előtt tartva a esztétikum és az optikai tökéletesség összhangját.

A lencsék felülete könnyen megkarcolódhat, ezért védenünk kell, hogy Ön minél tovább élvezhesse a tiszta és éles látás élményét. Széles védőréteg-kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

 

hoya_logo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.