Nyereményjáték

 

JÁTÉKKIÍRÁS ÉS SZABÁLYZAT

Keressük a legkreatívabb gimis osztályt az országban!

Mutassátok meg, mennyire szárnyal a fantáziátok: egy fotót, osztályfotót várunk, melyen veletek együtt legalább egy darab szemüveg szerepel, na de nem a hagyományos módon ám! 😉

Szabad kezet adunk, úgy kerüljenek a szemüvege(k), napszemüvege(k) megjelenítésre, ahogy szeretnétek. Kivágva, kifaragva, megrajzolva, felépítve…a lényeg, hogy egyedi képet alkossatok 🙂

Vonjátok be tanáraitokat, tanárnőiteket, hiszen nem csak az egész osztály, de az iskolátok is értékes nyereményekkel gazdagodhat!

Játék leírása és menete:

Töltsd fel az osztályról készült képet a Facebook oldaladra, megjelölve azon osztálytársaidat és tanáraidat. FONTOS: használd az #opticworldsuli hashtaget és ne felejtsd el likeolni Facebook oldalunkat! A feltöltés után nincs más dolgod, mint megvárni zsűrink döntését.

Nyeremények:

A nyertes osztály tagjai 1-1 Retro vagy Persona szabadon választható napszemüvegben részesülnek – a választás az aktuális készletből lehetséges.

A nyertes osztály iskolája egy kitelepüléses látásvizsgálatot nyer!

Különdíj: a második legjobb képet feltöltő osztály diákjai egyszeri 20%-os kedvezményt kapnak az Optic Worldnél történő szemüveg, kontaktlencse készíttetés, vásárlás során.

Zsűrink tehát 2 képet választ ki az #opticworldsuli hashtaggel ellátottak közül, de összesen 3 nyeremény kerül kiosztásra.

A játék időtartama: 2017. október 28. – 2017. november 18.

Eredményhirdetés: 2017. november 25. (szombat)

Nyeremények átvétele:

A termék nyeremény és kedvezmény érvényesítésére az osztályok névlistája leadásra kerül abban az üzletünkben, melyet a nyertesek megjelölnek az átvétel, beváltás helyszínéül.

A kitelepülés egyeztetése hálózatvezetőnkkel történik, az Optic World jelentkezik az iskolánál, ahol megvalósul majd a rendezvény.

Nyertes értesítése:

Az Optic World a nyerteseket (2 kép = 2 személy) a Facebook oldalán elhelyezett post kommunikációban (nyeremények megjelölésével) és személyes Facebook üzenetben is értesíti és egyeztetésre kerül a nyeremények átvétele, beváltása.

A nyereményjátékban részt vehet az a Magyarországon állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkező, 14. életévét betöltött személy, aki a játékszabályzatban feltüntetett valamennyi feltételnek megfelelt. A játékból ki vannak zárva a szervező alkalmazottai és hozzátartozói, továbbá a nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában résztvevő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek munkatársai és ezek közeli hozzátartozói, a Ptk. 685 § (b) bekezdésének megfelelően. Amennyiben a Szervező vagy megbízottja tudomására jut, hogy e kizárás ellenére valamely előbb felsorolt személy mégis részt vett a játékban, szervező vagy megbízottja, e személyt a játékból kizárhatja és tőle az esetlegesen átadott nyereményt illetve annak értékét visszakövetelheti.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.